Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Utilaje fabricare gheata carbonica

Gheața carbonică este un element vital în diverse industrii, precum curățarea criogenică, refrigerarea și înghețarea alimentelor. Cu toate acestea, fabricarea propriu zisă a substanței nu este un proces foarte simplu și necesită utilaje specializate printre care se numără Tripel-Ice 100, Tripel-Ice 400, Tripel-Ice 100 Block și Tripel-Ice 400 Block. Compania DryIce24 dispune de cele mai moderne dispozitive de fabricare de gheață carbonică, astfel încât, pentru ei furnizarea unor cantități mai mici sau mai mari este întotdeauna posibilă.

Tripel-Ice 100

Acesta este un utilajul de bază în producerea de gheață carbonică, de care orice companie din domeniu are nevoie. Cu o capacitate mai mică, această mașină este potrivită pentru operațiuni de mici dimensiuni, unde nevoia de gheață carbonică nu este foarte mare. Chiar dacă este un model mai mic, eficiența sa nu este compromisă. Cu dimensiunile sale reduse, Tripel-Ice 100 este compact și ușor de utilizat, oferind totuși o cantitate adecvată de gheață carbonică pentru o serie de aplicații complexe.

Tripel-Ice 400

Pe de altă parte, avem Tripel-Ice 400, un utilaj cu capacitate medie pentru producerea gheții carbonice. Acesta este ideal pentru companii de dimensiuni medii și mari care au nevoie să producă un volum mai mare de gheață carbonică. Față de versiunea 100, Tripel-Ice 400 produce o cantitate semnificativ mai mare de material, îndeplinind cerințele industriei și acoperind o gamă mai largă de activități.

Tripel-Ice 100 Block

Această versiune îmbunătățită a Tripel-Ice 100 poate produce blocuri de gheață carbonică. Astfel, această caracteristică îi conferă un avantaj major în diverse acțiuni din zona industrială, de la expediere la refrigerare pe scară largă. Acest utilaj vine cu un nivel de versatilitate sporit, deschizând noi posibilități în utilizarea gheții carbonice.

Tripel-Ice 400 Block

Acest utilaj impresionant are capacitatea de a produce blocuri mari de gheață carbonică, satisfăcând nevoile industriilor de mare capacitate. Acesta este un echipament indispensabil pentru companiile mari care necesită un volum mare de gheață uscată în îndeplinirea activităților de zi cu zi. Cu o productivitate ridicată și un grad de fiabilitate excepțional, Tripel-Ice 400 Block este o alegere excelentă pentru operatorii industriali care solicită maximum de eficiență în producția de gheață carbonică.

Așadar, familia de utilaje Tripel-Ice pentru producția de gheață carbonică oferă o gamă largă de soluții pentru diferite necesități industriale, începând cu operațiuni mici până la industria pe scară largă. Cu capacitatea de a produce atât peleți, cât și blocuri de gheață carbonică, aceste mașini sunt esențiale în multe domenii cheie.