Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Slides

Slides

Descriere

Slide-urile de gheață s-au dovedit a fi preferatele persoanelor care au afaceri în domeniul transporturilor de alimente sau a celor care se ocupă cu servicii de caterig. Datorită proprietăților și avantajelor pe care le oferă, aceste produse sunt de departe o soluție eficientă și facilă de care veți putea profita dacă veți alege serviciile noastre. Slide-urile de gheață carbonică se caracterizează prin versatilitatea lor, putând fi produse la o varietate de dimensiuni, conform cerințelor pe care ni le impune fiecare client. Astfel, acest lucru ne permite să calculăm cu acuratețe care este cantitatea optimă necesară de slide-uri pentru o răcire corespunzătoare, un factor esențial în numeroase industrii și domenii. De la cel mai mic recipient, până la cele mai mari spații, aceste slide-uri de gheață carbonică sunt instrumente indispensabile pentru menținerea unei temperaturi controlate.

Slides

Utilizare și aplicații

Calitatea acestor produse este strâns legată de prospețimea lor. Pentru a atinge cele mai bune rezultate, este necesar ca slide-urile de gheață carbonică să fie produse și utilizate în cel mai scurt timp posibil. Utilajele de producție de ultimă generație, pe care le avem în dotare, ne permit să asigurăm o producție continuă, satisfăcând cerințele de cantitate, fără a compromite nivelul excelent al calității.

SLides

Domenii de utilizare

Printre cele mai frecvente utilizări ale slide-urilor de gheață carbonică se numără rolul lor absolut esențial în procesul de răcire în timpul transportului. Durata de păstrare sau utilizare a acestora poate varia semnificativ în funcție de grosimea produsului. Astfel, la baza stă un un principiu simplu: cu cât slide-urile sunt mai groase, cu atât rezistă mai mult până la sublimarea completă și, în consecință, asigură temperatura dorită mai mult timp.

Slides

Alte domenii de utilizare

Slide-urile de gheață carbonică sunt de asemenea utilizate în mod extensiv în depozitele frigorifice, jucând un rol esențial în menținerea temperaturii ideale pentru păstrarea produselor. În industria catering-ului, acestea sunt folosite pentru transportul alimentelor la temperaturi reci, asigurându-te astfel că produsele rămân la o calitate optimă până când ajung la destinație. O altă aplicație interesantă a gheții carbonice se regăsește în domeniul sablării. Slide-urile de gheață carbonică sunt utilizate cu mașini de sablare automatizate, o soluție mai puțin cunoscută, dar eficientă, ce demonstrează versatilitatea și utilitatea acestui produs într-o gamă largă de domenii. Fie că îți dorești să găsești o variantă mai facilă prin care să igienizezi o suprafață, fie că îți dorești o opțiune mai bună prin care să transporți cantități semnificative de alimente, cu certitudine gheața carbonică de poate ajuta.