Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Pellets

Gheata carbonica - pellets

Descriere

Pellets, aceste forme minuscule de gheață carbonică, au o structură cilindrică specifică cu un diametru de aproximativ 3 mm și o lungime variabilă cuprinsă între 3 și 40 de mm. Acestea reprezintă cea mai mică unitate de gheață carbonică pe care o putem manipula, facilitând un număr variat de aplicații datorită dimensiunii lor compacte și maleabilității. Vei avea nevoie de ajutorul unor specialiști în domeniul gheții carbonice pentru a obține pellets care să îți fie într-adevăr de ajutor în situația în care ai nevoie de ei.

Pellets

Aspecte semnificative

Un factor esențial în ceea ce privește utilizarea acestui tip de produs este necesitatea de a fi cât mai proaspăt atunci când este folosit. Acest lucru se datorează tendinței pe care pellets de gheață carbonică o au de a se lipi între ele dacă sunt stocate împreună pe o perioadă îndelungată de timp. De cele mai multe ori, este posibil ca lipirea cilindrilor să le reducă din eficacitate și să ducă la utilizare inoportună a produsului. Din fericire, datorită capacității noastre superioare de producție, ne asumăm responsabilitatea de a-ți furniza în permanență acest produs la o calitate ireproșabilă, indiferent de cerințele specifice pe care le ai pentru noi.

Pellets

Utilizare și aplicații

Una dintre cele mai frecvente aplicații ale pellets de gheață carbonică este în procesul de sablare a suprafețelor. Prin intermediul unor mașini specializate de sablat, acești cilindri de gheață sunt aplicați cu presiune pe suprafața care trebuie curățată de impurități. Acest proces este atât de eficient încât, după sablare, nu există alte reziduuri în afara impurităților eliminate de pe suprafață, ceea ce minimizează riscul poluării și mai ales posibilitatea de a se crea dezordine.

Alte domenii de utilizare

Pe lângă aplicația principală în sablare, pellets de gheață carbonică sunt de asemenea folosite în industria alimentară, unde joacă un rol vital în procesul de răcire a produselor în timpul producției sau chiar pe perioada transportului. Datorită suprafeței lor mari de contact, acestea permit o răcire rapidă și eficientă, asigurându-te de faptul că produsele pe care le transporți ajung la destinație în condiții optime de siguranță și fără să se fi alterat între timp. Similar, în domeniul medical și în cel farmaceutic, formele acestea de gheață carbonică sunt adesea folosite pentru răcirea produselor medicinale sau farmaceutice. Acesta este un procedeu esențial pentru menținerea calității și eficacității medicamentelor care necesită condiții de temperatură stricte pentru a-și menține proprietățile. Deși există numeroase modalități în care ai putea utiliza gheața carbonică, este foarte important să ai în vedere că aceasta nu poate fi manipulată fără ajutorul unor profesioniști. Deși pelletes de gheață carbonică par fi soluția perfectă în domeniile menționate mai sus, la DryIce24 îți putem oferi toate informațiile și detaliile de care ai nevoie pentru a atinge rezultatul mult dorit.