Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Nuggets

Atunci când vorbim despre nuggets de gheață carbonică ne dăm seama că aceasta este produsul utilizat cel mai des în domeniile artistice. Datorită dimensiunilor lor reduse și ușurinței cu care acționează, este foarte ușor să creezi unele dintre cele mai impresionante efecte speciale chiar și cu o cantitate foarte mică de produs. Mai mult, dacă sunt utilizați așa cum trebuie, aceștia pot oferi rezultate cu adevărat eficiente și în ceea ce privește transportul și păstrarea alimentelor în condiții de maximă siguranță. Dacă te afli în una dintre aceste situații nu ezita să ne contactezi pentru a te asigura că lucrezi cu profesioniști în domeniu, care au experiență în ceea ce privește folosirea nuggets-urilor de gheață carbonică.

Descriere

Suntem specializați în producerea și livrarea de nugget-uri din gheață carbonică, o formă solidă a dioxidului de carbon, extrem de rece și eficientă pentru conservarea termică. Aceste particule au un diametru de aproximativ 16 mm și o lungime variabilă, între 20 mm și 60 mm, adaptându-se astfel la nevoile specifice ale fiecărui client. Unul dintre aspectele esențiale ce ține de calitatea produsului nostru este prospețimea acestuia. Gheața carbonică se sublimă, trecând direct de la starea solidă la cea gazoasă, în cazul unei depozitări prelungite, motiv pentru care pentru a menține calitatea nugget-urilor, acestea sunt întotdeauna produse și livrate în cel mai scurt timp posibil, pentru a evita lipirea și înmuierea lor.

Nuggets

Domenii de utilizare

Nugget-urile din gheață carbonică sunt de cele mai multe ori utilizate în domeniul transportului frigorific, cu precădere pentru alimente și produse farmaceutice. Temperatura extrem de scăzută a acestor particule le transformă în opțiunea ideală pentru menținerea în condiții optime a produselor perisabile sau a celor care necesită o temperatură controlată în timpul transportului. De asemenea, firmele de catering apelează frecvent la serviciile noastre, folosind nugget-urile de gheață carbonică pentru a se asigura că preparatele culinare sunt menținute în cele mai bune condiții. Acestea sunt folosite adesea pentru păstrarea la rece a torturilor și a bufetului în timpul livrărilor, garantând astfel calitatea și prospețimea mâncărurilor servite.

Nuggets - evenimente

Alte domenii de utilizare

Pe lângă acestea, un alt domeniu în care nugget-urile noastre sunt folosite în mod regulat este cel al evenimentelor speciale. În România, gheața carbonică este adesea utilizată pentru producerea de fum greu la nunti, botezuri sau chiar la alte evenimente similare. Acesta adaugă o notă dramatică și spectaculoasă oricărei sărbători, transformând atmosfera într-una de basm. De asemenea, nugget-urile sunt utilizate și în industria cinematografică, fiind ideale în crearea unor efecte speciale spectaculoase sau în imitarea ceții dense.