Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Masini pentru sablat

Mașinile de sablare cu gheață carbonică sunt echipamente de curățare inovatoare, ce folosesc particule solide de dioxid de carbon pentru a înlătura murdăria, praful, grăsimile, vopseaua și alte contaminante de pe diverse suprafețe. Această metodă de curățare, numită și criogenie, este deosebit de populară în industrie datorită naturii sale non-abrazive și eco-friendly. Cu toate acestea, este important ca aceasta să fie realizată de specialiști în domeniu, precum echipa DryIce24, care dispun de toate dispozitivele necesare pentru a face procesul cât mai rapid, simplu și eficient.

Cum funcționează mașina pentru sablare?

Funcționarea mașinilor de sablare cu gheață carbonică se bazează pe principiile fizicii. Particulele solide de CO2 sunt accelerate printr-un jet de aer comprimat către suprafața ce trebuie curățată. În momentul impactului, gheața carbonică se sublimă instantaneu, transformându-se direct din stare solidă în gaz, fără a trece prin starea lichidă. Acest proces de expansiune rapidă provoacă o mini-explozie la punctul de contact, dezlipind murdăria de suprafața vizată.

Scapă de murdărie rapid și fără prea mult efort

Avantajele utilizării unei mașini de sablare cu gheață carbonică sunt variate. În primul rând, procesul este non-abraziv, ceea ce înseamnă că nu provoacă deteriorarea sau uzura suprafețelor curățate, spre deosebire de metodele convenționale de sablare cu nisip sau sticlă. În al doilea rând, procesul este complet uscat, motiv pentru care este ideal pentru curățarea echipamentelor electrice și electronice, unde apa sau alte fluide de curățare ar putea cauza daune.

Fără surplus de impurități 

Gheața carbonică se sublimă complet în aer, ceea ce înseamnă că nu produce reziduuri lichide sau solide care trebuie colectate, manipulate și eliminate. Astfel, procesul este extrem de curat și eficient din punct de vedere al mediului, contribuind la reducerea deșeurilor industriale. Nu în ultimul rând, sablarea cu gheață carbonică este un proces sigur, pentru că nu implică niciun risc de incendiu sau explozie și nu emite substanțe toxice sau nocive.

Cumpără o mașină de sablat de la DriIce24

Alegerea echipamentului potrivit pentru această procedură poate fi o sarcină dificilă, dar nu trebuie să îți faci griji, pentru că firma DryIce24 dispune de o experiență de peste 20 de ani în domeniu și te va putea ghida în selectarea modelului perfect pentru nevoile tale.

Echipa de experți îți va oferi toate informațiile necesare despre fiecare model disponibil, pornind de la specificațiile tehnice, la aplicații și până la recomandările de utilizare. Și pentru că este clar că achiziționarea unei astfel de mașini este o investiție semnificativă, vei avea ocazia unică de a testa mașina de sablat înainte de a o achiziționa. Astfel, vei putea fi sigur că faci alegerea corectă și că echipamentul pe care îl selectezi se va potrivi perfect cu cerințele tale.