Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Servicii de sablare cu gheata carbonica

sablare cu gheata carbonica

Sablarea cu gheață carbonică realizată de DryIce24 este o soluție revoluționară în lumea curățării industriale și a întreținerii echipamentelor. Așadar, compania dispune de o tehnologie inovatoare care utilizează gheață carbonică în loc de materialele abrazive tradiționale pentru a curăța o varietate de suprafețe și este gata să îți ofere acest serviciu, care îți va aduce cele mai bune rezultate.

Cum funcționează sablarea cu gheață carbonică?

Procesul de sablare cu gheață carbonică este foarte simplu și extrem de eficient. Particulele de gheață carbonică sunt accelerate la viteze foarte mari folosind aer comprimat, iar când acestea intră în contact cu suprafața care trebuie curățată are loc sublimarea. Astfel, tot acest proces duce la o expansiune volumetrică rapidă care elimină murdăria sau reziduurile de pe suprafață.

Eficiență și versatilitate

Serviciul de sablare cu gheață carbonică oferit de DryIce24 este extrem de eficient și versatil. Poate fi folosit pentru a curăța o gamă largă de suprafețe, inclusiv metal, plastic, lemn și sticlă, fără a lăsa reziduuri și fără a deteriora materialul.

Siguranță și respect pentru mediu

Gheața carbonică este inodoră, non-toxică și biodegradabilă, motiv pentru care este o opțiune sigură și ecologică în comparație cu metodele tradiționale de curățare. Nu lasă reziduuri chimice și nu produce emisii nocive, așa încât nu vei contribui în niciun fel la amprenta de carbon.

Masina sablat

Economisirea timpului și a costurilor

Un alt avantaj major al sablării cu gheață carbonică este că este o metodă de curățare uscată. Asta înseamnă că nu este nevoie de timp suplimentar pentru uscarea echipamentelor după curățare. În plus, gheața carbonică nu deteriorează echipamentul, reducând necesitatea reparațiilor sau înlocuirilor frecvente.

Reducerea zgomotului și a vibrațiilor

Metodele tradiționale de curățare pot fi zgomotoase și pot provoca vibrații care pot strica echipamentul pe termen lung. Pe de altă parte, sablarea cu gheață uscată este o procedură silențioasă, protejând astfel suprafețele și reducând disconfortul celor care realizează procedura.

Curățare precisă și detaliată

Gheața carbonică poate pătrunde în locuri greu accesibile, asigurând o curățare precisă și minuțioasă. Indiferent de complexitatea componentelor, sablarea cu gheață carbonică poate ajunge în zonele dificile, oferind o curățare integrală fără a necesita demontarea echipamentului.

De ce să alegi DryIce24?

Dincolo de avantajele deja menționate mai sus, este important să ai în vedere că DryIce24 este o companie de renume în acest domeniu, care are în spate ani de experiență profesională. Astfel, specialiștii noștri sunt gata să vină cu cele mai ingenioase soluții și să îți ofere rezultate benefice din toate punctele de vedere.