Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Blocuri

Blocuri de gheata carbonica

Descriere

Blocurile de gheață carbonică reprezintă o resursă utilă și eficientă în domeniu, cu aplicații extinse în diverse industrii. Acestea pot fi produse la o varietate de dimensiuni, având capacitatea de a se adapta perfect cerințelor specifice ale clienților. În plus, flexibilitatea oferită de diversitatea mărimilor ne permite să calculăm cu o precizie maximă cantitatea exactă de blocuri de gheață necesară pentru răcire, optimizând astfel procesul în funcție de cerințele concrete ale fiecărei situații. Mai mult, risipa nu este o opțiune atunci când vine vorba despre utilizarea blocurilor de gheață, pentru că datorită modului lor de acțiune, acestea nu se topesc și nu afectează în niciun fel produsele pe care doriți să le transportați.

Blocuri de gheata carbonica

Utilizare și aplicații

Un lucru de maximă importanță pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când lucrezi cu blocuri de gheață carbonică este că acestea trebuie să fie ''proaspete''. În acest mod se va asigura efectul optim de răcire și se vor obține rezultatele dorite, fără prea mult efort. Beneficiind de un număr mare de prese, avem capacitatea de a furniza aceste blocuri în cantități mari, respectând totodată cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. De asemenea, ne mândrim cu abilitatea noastră de a asigura livrarea promptă și eficientă a produselor, răspunzând mereu cerințelor celor mai exigente clienți.

Presa gheata carbonica

Domenii de utilizare

Una dintre aplicațiile cele mai frecvente ale blocurilor de gheață carbonică o reprezintă utilizarea acestora pentru răcirea în timpul transportului. Este important însă să reții că durata de păstrare sau de utilizare a blocurilor variază în funcție de grosimea acestora. În mod evident, cu cât blocurile sunt mai groase, cu atât durata de răcire este mai lungă și viteza de sublimare este mai redusă, garantând astfel o eficiență superioară a procesului de răcire. Fie că este vorba despre alimente sau băuturi, cu ajutorul blocurilor de gheață carbonică, munca ta va fi mult mai simplă și mai bine realizată.

Presa gheata

Alte domenii de utilizare

Blocurile de gheață carbonică sunt extrem de versatile, fiind utilizate și în depozitele frigorifice sau în sectorul de catering, pentru a asigura transportul alimentelor în condiții optime de răcire. În plus, acestea se pot dovedi a fi de o eficiență deosebită în cazul unor situații de urgență, când este necesară răcirea rapidă a instalațiilor electrice. Indiferent de situație, blocurile de gheață carbonică își găsesc utilitatea, oferind soluții eficiente și sigure pentru menținerea temperaturilor scăzute, fie că vorbim de produse alimentare, transporturi sau instalații electrice. Așadar, indiferent de modul în care îți dorești să utilizezi blocurile de gheață carbonică nu uita că vei avea nevoie în primul rând de sprijinul unor profesioniști, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. La DryIce24 vei avea parte de cele mai bune servicii din domeniu și vei discuta direct cu profesioniști în gheață carbonică.