Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Gheață Carbonică pentru industria medicală și farmaceutică

În domeniul medical, transportul produselor farmaceutice este un proces esențial ce influențează în mod direct calitatea produsului final. Acesta presupune mult mai mult decât simpla mișcare fizică a bunurilor de la un punct la altul, căci pe parcursul acestei călătorii, se ține cont de o serie de factori precum temperatura, umiditatea și timpul. Astfel, gheața carbonică este un instrument vital pentru menținerea standardelor de calitate optimă a produselor, indiferent de natura lor. Așadar, de ce este gheața uscată esențială în transportul farmaceutic?

Temperatura ideală

Temperatura ideală este esențială în transportul produselor farmaceutice și gheața carbonică este foarte eficientă în acest sens. Beneficiul său primordial constă în menținerea unei temperaturi corespunzătoare pe durata întregii călătorii. Gheața uscată, constituită din CO2 în stare solidă, are o temperatură de -78,5 grade Celsius, care ajută la păstrarea produselor nealterate în timpul transportului. Produsele sunt de asemenea plasate în containere izolate care garantează protecția calității acestora.

Flexibilitate la costuri mici

Fiecare expediere presupune cerințe diferite, variind în funcție de dimensiunea, tipul produselor, distanța și durata călătoriei. Gheața carbonică permite adaptarea la aceste variabile cu un efort minim și cu o investiție financiară redusă. Cu alte cuvinte, este soluție care îți va oferi cele mai bune rezultate cu cea mai mică implicație din punct de vedere bugetar.

Nu afectează medicamentele

Un alt element demn de luat în considerare este modul în care gheața carbonică interacționează cu medicamentele. Aceasta se sublimează, trecând direct în stare gazoasă fără a lăsa reziduuri, prevenind astfel contactul produselor cu apa și menținându-le în condiții optime. Chiar dacă este constituită din CO2 solid, sublimarea nu determină eliberarea excesivă de CO2 în atmosferă, evitând astfel contribuția la efectul de seră. Aceste caracteristici transformă gheața uscată într-un material extrem de ecologic, contribuind la sustenabilitatea industriei.

Gheața carbonică eco-friendly

Transportul produselor medicale este o industrie în care gheața carbonică este folosită pe scară largă, dar și în cazuri speciale, cum ar fi transportul vaccinurilor, aceasta fiind singura opțiune viabilă pentru păstrarea produselor la temperaturi extrem de scăzute. Cu o substanță atât de fiabilă precum gheața carbonică, fiecare aspect al afacerii tale poate deveni mai ușor de gestionat ca niciodată. Astfel, noi îți asigurăm livrarea la timp, fără erori a gheții, ceea ce ne poziționează ca unul dintre cei mai buni furnizori de pe piață. Oferim mereu produse de înaltă calitate la prețuri excelente, iar tarifele pot fi negociate în funcție de volumul comandat. Astfel, ne asigurăm că produsele farmaceutice ajung la destinație în condiții optime, respectând toate standardele de calitate și siguranță.