Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Servicii

Descoperă serviciile DryIce24

De-a lungul experienţei sale în domeniu, compania DryIce24 a reuşit să strângă în portofoliul său numeroşi clienţi mulţumiţi. Şi asta mai ales datorită gamei complete şi diversificate de servicii puse la dispoziţia acestora. Aici, în funcţie de nevoile şi de preferinţele proprii, oricine are acces la servicii variate, precum consultanţă tehnologică pentru soluţii personalizate sau sablare cu gheaţă carbonică sau chiar cu laser.

Servicii profesionale DryIce24 - cu şi pentru clienţi

Consultanţă tehnologică. Atunci când vine vorba de producţia de gheaţă carbonică sau de procesul de sablare, fiecare tehnologie are avantaje şi dezavantaje. În acest sens, pentru a-i ajuta pe clienţii săi să ia cele mai bune decizii şi să aibă acces la soluţia optimă şi eficientă pentru nevoile lor, echipa DryIce24 le pune la dispoziţie serviciul permanent de consultanţă tehnologică.

Sablare cu gheaţă carbonică

După cum bine ştim deja, această metodă de curăţare este una rapidă, non-abrazivă, 100% ecologică şi care asigura eficienţă maximă. Aşadar, DryIce24 vine în sprijinul doritorilor cu servicii profesionale de sablare cu gheaţă carbonică, realizate de către un personal calificat, format din membrii cu îndemânare, cunoştinţe solide şi experienţă în domeniul sablarii, în special în industria auto.

Sablare cu laser

Pe măsură ce în ultima perioadă se caută tot mai mult metode de curăţare non-abrazive, dar foarte eficiente în aceeaşi măsură, sablarea cu laserul câştigă tot mai mult teren în rândul unui număr foarte mare de persoane. Şi asta întrucât laserul poate fi reglat astfel încât să sableze punctual, doar anumite suprafeţe dorite. Astfel, acestă metodă bazată pe tehnologia cu laser este mai eficientă decât metoda clasică de sablare cu gheaţă carbonică, dar presupune în acelaşi timp măsuri şi echipamente de protecţie sporite, fiind destul de periculoasă. Aşadar, pentru a elimina apariţia oricărui risc, este important să soliciţi serviciile de sablare cu laser ale unor profesionişti, aşa cum sunt cele oferite de către compania DryIce24.