Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Utilaje

Alege DryIce24

Experienţa, profesionalismul, calitatea şi promptitudinea sunt doar câteva dintre valorile principale după care compania DryIce24 îşi ghidează activitatea. Aceasta pune nevoile clienţilor săi pe primul loc, lucru care este evident şi prin intermediul gamei complete şi diversificate de utilaje pe care o pune la dispoziţia acestora, fiecare dintre ele fiind utile în anumite utilizări ale gheții carbonice. De la procesele prin care trece dioxidul de carbon pentru a ajunge în forma sa solidă și până la folosirea gheții în scopuri industriale sau domestice, toate acestea nu ar fi posibile fără utilajele moderne de care firma DryIce24 dispune.

Fabricare gheaţă carbonică

Din această categorie fac parte utilaje care au rolul de a produce cantităţi de gheaţă carbonică medii şi mari, după cum urmează: Pentru producţia de blocuri, slide-uri, peelts şi nuggets - Triple-Ice 100 (pentru cantităţi medii şi mari) şi Triple-Ice 400 (acest utiliaj oferă diverse opţiuni şi setări, pentru fabricarea în cantităţi foarte mari). Pentru producţia de slide-uri şi blocuri de gheaţă carbonică - Twin-Ice 100 Block (utilaj mono-saht, cantităţi medii şi mari) şi Twin-Ice 400 Block (utilaj cu două sahturi, producţii mari, într-un timp foarte scurt).

Sablare cu gheaţă carbonică

Pentru acest proces, DryIce24 are disponibil în gama sa de utilaje robotul pentru sablarea complet automatizată folosind gheaţa carbonică a preselor pentru producţia de anvelope. Spre deosebire de sablarea manuală, acest utilaj are numeroase caracteristici unice distincte, printre care se numără şi diuzele speciale, care sunt acţionate cu ajutorul unui servomotor astfel încât să lucreze permanent cu aceeaşi viteză, pentru o sablare uniformă. Mai mult, buna izolare fonică care reduce zgomotul utilajului şi sistemul de senzori care coordonează capul de sablare pentru obţinerea unui rezultat foarte bun sunt alte câteva avantajele ale utilizării unui astfel de dispozitiv.

Maşini de sablat

Cei interesaţi de achiziţia unei astfel de maşini, au posibilitatea ca alături de compania DryIce24 să își poată alege modelul potrivit, corespunzător nevoilor şi cerinţelor proprii, dar şi șansa a de a testa maşina de sablat înainte de cumpărare, pentru a se putea convinge de faptul că se merită să investească într-un astfel de utilaj. Totodată, pentru că echipa DryIce pune foarte mare accent pe siguranţă şi responsabilitate, aceasta oferă service şi mentenanţă pe întreg teritoriul ţării pentru toată gama de maşini de sablare comercializate.

Cutii şi lăzi termoizolante

Dacă eşti în căutarea unor astfel de produse, pe care să poţi imprima chiar logo-ul companiei tale, DryIce24 este locul ideal unde poţi găsi fie lăzi termoizolante din fibră de sticlă cu o capacitate de 160 – 460 litri, care asigură aceeaşi calitate a gheţii chiar şi după 72h, sau cutii termoizolante în care se pot transporta aproximativ 18 kg de gheaţă carbonică şi care au aceeaşi capacitate de a păstra calitatea gheţii pe termen lung. Astfel, toate aceste produse îți stau la dispoziție, iar profesionalismul și dedicare echipei DryIce24 sunt de asemenea alte avantaje pe care le vei avea dacă vei lucra cu cei de aici. Gheața carbonică este un material care îți poate aduce numeroase beneficii dacă ai la îndemână instrumentele potrivite!