Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Gheață Carbonică pentru industria medicală și farmaceutică

În industria medicală, transportul produselor farmaceutice este considerat a fi una dintre etapele cele mai importante în determinarea calității produsului. Prin urmare, gheața carbonică este un material care joacă un rol vital în menținerea calității optime. De ce este gheața uscată atât de importantă în transportul farmaceutic?

Temperatura ideală

Principalul beneficiu al gheții uscate este menținerea unei temperaturi adecvate pentru produsele farmaceutice pentru o perioadă lungă de timp. Temperatura CO2 în stare solidă este de -78,5 grade C. Acest lucru ajută la menținerea, nealterarea și nepoluarea în timpul expedierii. În plus, produsele sunt plasate în recipiente izolate, astfel încât calitatea lor să nu fie alterată.

Flexibilitate la costuri mici

Un alt avantaj prezentat de gheața carbonica în expedierea medicamentelor ar fi costurile reduse și flexibilitatea materialului. Fiecare transport are cerințe diferite, de la dimensiunea mărfurilor, tipul, distanța și durata călătoriei, iar gheața carbonică impune doar o cantitate suplimentară redusă.

Nu afectează medicamentele

Un alt plus îl reprezintă sublimarea directă într-o stare gazoasă fără a lăsa nici o urmă. Acest lucru împiedică produsele să intre în contact cu apa și le menține în stare perfectă. Deși este alcătuită din CO2 în stare solidă, aceasta nu produce și nu eliberează CO2 în exces în mediu atunci când este sublimată și nu provoacă efectul de seră. Prin urmare, gheața uscată poate fi considerată un material extrem de ecologic. În igiena industrială, gheața carbonică este utilizată pe scară largă în transportul produselor farmaceutice în întreaga lume. În anumite situații, cum ar fi transportul vaccinurilor, aceasta este singura opțiune pentru depozitarea produselor la temperaturi extrem de scăzute.

Gheața carbonică eco-friendly

Gheața carbonică a devenit rapid unul dintre cele mai bune produse ale noastre! O livrăm la timp, fără greșeli, iar acest lucru ne face unul dintre cei mai buni furnizori de pe piață, deoarece oferim întotdeauna produse de înaltă calitate la cele mai bune prețuri. În plus, tarifele sunt negociabile în funcție de cantitate!