Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Gheată Carbonică pentru evenimente

Gheața carbonică este o alegere populară pentru organizatorii de evenimente, deoarece este un material grozav care poate fi folosit pentru a crea spectacole atât pe scenă, cât și în afara acesteia. De asemenea, reprezintă o achiziție perfectă pentru ocazii speciale, petreceri și sărbători. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei piese centrale sau a unei anumite tematici, acest produs nu este doar pentru majorate, nunți sau botezuri, ci indicat pe tot parcursul anului.

Gheața carbonică pentru nunți

Gheața carbonică este desăvârșită pentru diferite momente din cadrul unei nunți precum primirea invitaților, dansul mirilor sau venirea tortului. Indiferent de numărul de invitați sau de bugetul alocat nunții tale, te putem ajuta în acest sens.

Pentru festivaluri de glamping/călătorii

Fie că pleci pe Călimani, pe malul Lacului Roșu sau plănuiești o excursie cu cortul, trebuie să-ți păstrezi băuturile reci. Acest produs este perfect pentru a ține alimentele congelate sau refrigerate timp de mai multe zile. Există o fișă informativă care oferă indicii și sfaturi despre cum să feriți de alterare achizițiile depozitate.

Petreceri pentru copii

Tortul vulcanic este o alegere populară pentru părinții care planifică o petrecere pentru cei mici și doresc să creeze un efect de ceață. Pe lângă această utilizare, gheața uscată poate fi folosită în cadrul întregului eveniment. Spre exemplu, sufletul de copil din noi vă sugerează un eveniment tematic cu Harry Potter sau Frozen, însă opțiunile sunt mult mai vaste.

Festivaluri

În cazul în care sunteți un organizator sau un reprezentant pentru un concert sau un festival, vă sugerăm să încercați gheața carbonică. Aceasta este soluția ideală de care poți avea nevoie pentru a pune bazele unor momente de neuitat. Luați legătura cu noi astăzi și vă vom răspunde la orice întrebare. Suntem un mare producător de gheață carbonică și ne vom asigura că următorul tău eveniment este la fel de spectaculos pe cât ar trebui să fie.