Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Gheață Carbonică

Ce este gheaţa carbonică?

Forma solidă a dioxidului de carbon, obținută prin reducerea temperaturii și a presiunii dioxidului de carbon lichid, poartă numele de gheață carbonică sau de gheață uscată. Aceasta este utilizată în principal în procesele de răcire, fiind soluția potrivită în cazurile în care dispozitivele de răcire nu funcționează în parametrii normali. În cazul în care ai nevoie de un furnizor de gheață carbonică de top, merită să ai în vedere compania DryIce24. Aceasta pune la dispoziția clienților săi gheață carbonică ce poate fi utilizată într-o varietate de industrii. Așadar, fie că îți dorești să o folosești în domeniul medical, pentru industria de divertisment, catering, transport sau instalații, cei de aici sunt gata să vină spre tine cu o soluție eficientă și sigură din toate punctele de vedere.

Tipuri de gheață carbonică DryIce24

Așa cum am menționat deja gheața carbonică poate avea o multitudine de aplicații, motiv pentru care, este foarte important ca furnizorul pe care îl alegi să îți poată pune la dispoziție exact produsele de care ai nevoie. Așadar, la DryIce24 vei fi întâmpinat de numeroase opțiuni, de la blocuri de gheață carbonică, la Pellets, Nuggets sau Slides, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje.

Blocuri de gheaţă carbonică

Acestea se utilizează în general în depozite frigorifice sau în catering, la răcirea instalațiilor electrice în caz de urgență sau pentru răcirea în timpul transportului. Așadar, în cazul în care vă încadrați în una dintre aceste categorii nu ezitați să apelați cu încredere la cei de aici.

Pellets

Acestea reprezintă cele mai mici forme de gheață carbonică și se utilizează de cele mai multe ori pentru răcirea alimentelor în procesul de producție, în timpul transportului sau pentru sablarea suprafețelor, cu scopul de a curăța respectivele zone de impurități. Mai mult, datorită capacități mari și rapide de răcire, pellets sunt folosite în special pentru răcirea produselor medicinale şi farmaceutice.

Nuggets

Sunt potrivite pentru transportul frigorific al alimentelor, mai ales de către firmele de catering, şi al produselor farmaceutice, dar și pentru producerea fumului greu pentru diferite evenimente importante, precum nuntă, botez sau aniversare etc.

Slides

Acestea sunt utilizate pentru curățare, depozite frigorifice sau în catering pentru transportul alimentelor la o temperatură cât mai scăzută. Un lucru important de reținut este că toate aceste tipuri de gheață uscată menționate anterior pot fi produse la diferite dimensiuni, în funcție de cerințele specifice ale fiecărui client și, desigur, în baza scopului și domeniul în care urmează să fie utilizate. De asemenea, cei de la DryIce24 îți vor oferi și expertiza lor profesionistă în domeniu, în așa fel încât să iei cea mai bună decizie!

De ce DryIce24?

Compania DryIce24 a luat naștere în anul 2018 și este parte a grupului german Enotech, un grup cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniul gheții carbonice. Principala activitate a firmei este sablarea și răcirea industrială, cu accente importante pe sablarea protectoare a suprafețelor și a mediului înconjurător și pe producția sau vânzarea gheții carbonice și implicit, a mașinilor specializate pentru producerea acesteia. Alege și tu DryIce24 pentru nevoile tale!