Contact

J. Honterus 37, 551019 Medias Romania + 40 727 358 555 Luni-Vineri, 9:00 am-18:00 pm Email: office@dryice24.ro

Distribuie

Gheață Carbonică

Ce este gheaţa carbonică?

Forma solidă a dioxidului de carbon, obţinută prin reducerea temperaturii şi a presiunii dioxidului de carbon lichid, poartă numele de gheaţă carbonică sau de gheaţă uscată. Aceasta este utilizată în principal la procesele de răcire, fiind soluţia potrivită în cazurile în care dispozitivele de răcire nu funcţionează în parametrii normali. În cazul în care ai nevoie de un furnizor de gheaţă carbonică de top, merită să ai în vedere compania DryIce24. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi gheaţă carbonică pentru domeniul medical, pentru entertainment, catering, transport sau instalaţii.

Tipuri de gheaţă carbonică DryIce24

Din categoria Gheaţă carbonică disponibilă pe magazinul online DryIce24 fac parte produse profesionale precum: Blocuri de gheță carbonică, Pellets, Nuggets, Slides.

Blocuri de gheaţă carbonică

Acestea se utilizează în general în depozite frigorifice sau în catering pentru transportul alimentelor la rece, la răcirea instalaţiilor electrice în caz de urgenţă sau pentru răcirea în timpul transportului.

Pellets

Acestea reprezintă cele mai mici forme de gheaţă carbonică şi se utilizează de cele mai multe ori pentru răcirea alimentelor în procesul de producţie sau în timpul transportului sau pentru sablarea suprafeţelor, cu scopul de a curăţa respectivele zone de impurităţi. Mai mult, datorită capacităţi mari şi rapide de răcire, pellets sunt folosite în special pentru răcirea produselor medicinale şi farmaceutice.

Nuggets

Potrivite pentru transportul frigorific al alimentelor, mai ales de către firmele de catering, şi al produselor farmaceutice, dar şi pentru producerea fumului greu pentru diferite evenimente importante, precum nuntă, botez, aniversare etc.

Slides

Acestea sunt utilizate pentru curăţare, depozite frigorifice sau în catering pentru transportul alimentelor la rece. Toate acestea mentionate anterior pot fi produse la diferite dimensiuni, în funcţie de cerinţele specifice ale fiecărui client şi în funcţie de domeniul în care urmează să fie utilizate.

De ce DryIce24?

Compania DryIce24 a luat naştere în anul 2018, fiind parte a grupului german Enotech, grup cu o tradiţie de peste 20 de ani în domeniu. Principala activitate a acesteia este sablarea şi răcirea industrială, respectiv sablara protectoare a suprafeţelor şi a mediului înconjurător si producţia/vânzarea gheţii carbonice, implicit a maşinilor specializate pentru producerea acesteia. Alege şi tu DryIce24 pentru nevoile tale!